WordPress.com [İNCELEME]

Wordpress.com üçretsiz bir blo servisi wordpress.org'un geliştirmiş olduğu web site yönetim yazılımı Wordpress üzerine kurulmuş olan, ara yüzü ve kulanımı basit bir servis.
İnternetle fazla haşır neşir olmayan ve HTML vs. gibi kodları bilmeyen amatör kullanıcılar için oldukca kullanışlı bir hizmet.



Bir çok üçretsiz blog servisinin aksine bu hizmet boloğunuza istenmedik ve göze hoş gelmeyen reklamlarla yüklenmiyor. Ayrıca sunmuş olduğu bir çok wordpress teması arasından istediğinizi secerek kullanma imkanına sahipsiniz. Ayrıca hizmet bloğunuzun istatisliğini tutarak size bir takım bilgilerde verebilmekte.


Bileşen desteği sayesinde wordpress.com'un size sunmuş olduğu bileşenler arasında blog yapınıza ve gereksinimlerinize uygun olanları seçerek kullanma imkanınız bulunmakta. En kötü tarafı 3. parti bir bileşen yükleyemiyor olmanız tabikide premium üyeliğe geçmediyseniz. Eger size ait bir alan adınız yoksa hizmet size kullanıcıadınız.wordpress.com gibi worpdpress.com uzantılı bir alan adı veriyor.